BenQ isi mareste portofoliul cu cele mai elegante si stilate monitoare

Monitorul perfect pentru un birou elegant!

BenQ a lansat seria de monitoare V70 compusa din doua modele VZ2470H de 24″ si VZ2770H de 27″ care vin cu un design total diferit fata de ce gasim pe piata la momentul actual.

Mai concret aceste monitoare sunt de culoare alba, o rama foarte subtire, un exterior elegant si un design asimetric. Experienta vizuala este una la superlativ datorita contrastului nativ de 3000:1, panoului de tim LED si tehnologiei Eye-Care care ajuta la randarea imaginilor la o calitate superioara. Este ideal pentru activitati de birou, browsing, filme, aplicatii office sau jocuri de ultima generatie datorita timpului de raspuns de numai 4ms.

Pentru a creste confortul vizual pe toata durata utilizarii, BenQ a integrat tehnologia FlikerFree. Astfel in timp ce monitoarele normala LCD reimprospateaza imaginea afisata cu o frecventa de 200 de cadre pe secunda, modelele BenQ cu aceasta tehnologie elimina complet acest disconfort creat, iar tu te poti bucura de o experienta confortabila in timpul sesiunilor prelungite de utilizare a monitorului.

Utilizand acest monitor nu vei obosi vizual datorita culorilor foarte naturale, imaginile sunt bogate in detalii chiar si in zonele intunecate.

Ambele modele vin cu rezolutie Full HD (1920 x 1080 px), unghi de vizibilitate de 178 de grade si 2 x HDMI.

[SLGF id=341]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *