BenQ lanseaza modelul W11000, singurul proiector 4K din lume cu tehnologie DLP UHD, certificat THX HD Display

BenQ lanseaza modelul W11000, singurul proiector 4K din lume cu tehnologie DLP UHD, certificat THX HD Display. As indrazni sa spun ca este inca un pas spre VR. Sunt de parere ca acesta e target-ul companiilor mari care livreaza tehnologie pentru continut video.

Dar pana acolo sa vorbim despre acest model de videoproiector Home Cinema care a castigat prestigioasa certificare THX. Pentru a obtine aceasta distinctie BenQ a indeplinit toate cerintele CEA, oferind rezolutie 4K si performante cinematografice capabile sa concureze cu imaginile obtinute in salile de film.

Este un video-proiector DLP 4K cu luminozitate de 2200 lumeni, constrast 50.000:1 si un raport al proiectiei ce ii permite sa genereze imaini de 100 de inchi de la doar 3 metri distanta. Sistemul folosit pentru a genera aceste imagini este DLP 4K UHD DMD cu tehnologia XPR ce ajuta videoproiectorul sa ofere imagini la rezolutii 4K (3840 x 2160 px).

Are in componenta sa un sistem optic 4K ce detine 14 elemente optice, zoom cu ajustare automata si lentile dotate cu un strat special care ofera o dispersare minima a luminii.

Pentru a primi aceasta certificare BenQ a fost testat timp de 18 luni, sustinand in acest timp peste 200 de teste THX. BenQ garanteaza imagini excelente, contrast nativ foarte ridicat, culori precise si naturale fara a fi saturate iar toate acestea vor contribui la o experienta vizuala incredibila.

[SLGF id=509]

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *