Lenovo ThinkPad X1 Carbon la a 4-a generatie! Cel mai usor, subtire si rezistent ultrabook de business de 14″ din lume!

Lenovo a ajuns cu seria ThinkPad x1 Carbon la a 4-a generatie. Acest laptop se adreseaza in special persoanelor business care doresc un device rezistent, compact, usor, subtire, elegant dar si performant.

Rezistenta si autonomie

Il poti transporta foarte usor dintr-un loc intr-altul datorita greutatii de numai 1,18 kg si grosimii de 16,5 mm. Daca te intrebi: „Oare e rezistent?” iti voi raspunde imediat.

Da este foarte rezistent datorita materialului din care este fabricat si anume fibra de carbon folosita pentru constructia satelitilor, carcasa este ranforsata si a trecut cu succes testele de rezistenta in medii extreme, in plus ofera si o autonomie extinsa mai mare de o zi de lucru.

Este cel mai rezistent ThinkPad fabricat vreodata. Au fost efectuate 12 teste separate, la standarde militare – in condiții extreme de praf, vibratii, caldura, frig, altitudine, apa, umiditate, radiatii solare si ciuperci. Si desigur, tastatura complet iluminata este rezistenta la varsarea accidentala de lichide așa cum era de așteptat din partea acestui model.

Ecran si performante

Imagini incredibile pe ecranul de 14″. Dispune de un panel 2K (2560 x 1440) antireflex ce face textul mai clar, imaginile mai luminoase, iar culorile mai realiste. Datorita tehnologiei IPS puteti viziona ecranul dintr-un unghi de aproape 180 de grade. Mai mult, este rezistent la urmele de amprente.

Performante la superlativ pentru acest device. Versiunile de top vin echipate cu procesoare Intel Core i7-6600U, RAM 16GB DDR3, stocare PCIe NVMe SSD de pana la 1TB de peste doua ori mai rapid fata de un SSD SATA,  modul 4G LTE si Windows 10 Pro.

Securitate

Pentru ca se adreseaza segmentului business securitatea inglobata in acest ultrabook este la cote maxime! Dispune de senzor de amprentaTPM, Kensington Lock si HDD password.

Daca sunteti interesat de acest ultrabook folositi acest formular pentru a primi o oferta personalizata!

[SLGF id=390]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *