Tehnologia OLED aduce viitorul mai aproape. Primele Televizoare cu ecrane pliabile prezentate la CES 2017

Tehnologia OLED aduce viitorul mai aproape. Primele Televizoare cu ecrane pliabile prezentate la CES 2017!

In scurt timp ne vom lua adio de la ecranele robuste sau rigide si le vom inlocui cu ecranele pliabile! Pare de domeniul SF-ului dar exact asa se va intampla. Vom putea merge in magazin si sa cerem taierea ecranului la dimensiunile dorite, dupa care il vom aplica acasa pe perete pe post de tapet.

LG a prezentat in cadrul evenimeniului CES 2017 primul TV de 55″ cu ecran pliabil ce inglobeaza tehnologie OLED ( Organic Light-Emitting Diode). Aceasta tehnologie va fi implementata in toate domeniile de activitate, pe toate dispozitivele mobile dar si in interiorul casei noastre. Vom avea becuri pliabile sau sticle si borcane cu ecrane OLED ce vor afisa detalii despre continut, sfaturi de sanatate, notificari cu privire la data de expirare a produselor s.a.

Alaturi de LG si alte compani precum  Samsung, Sony şi Apple vor dezvolta dispozitive pe baza acestei tehnologi OLED. In cativa ani TV-urile / monitoarele clasice (LCD) ni se vor parea invechite precum ecranele cu tub.

Incepand cu jumatatea acestui an pe piata va fi disponibil televizorul cu ecran pliabil. Mai jos va prezint un video legat de acest subiect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *